Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Társasjátékok

 Játszva tanulni társasjáték család

 

A társasjátékok segítségével a kisebb gyermekek is könnyen megtanulhatják a közös játék alapjait. A szabályok egyszerűek, miközben a résztvevők kötetlenül fejleszthetik képességeiket. Lényeg a pontos megfigyelés , a siker és kudarc tűrése, valamint a kreativitás és a kézügyesség.
 
A játékidő rövid, ám mégis szórakoztató és izgalmas. Már a 3 évesek is győzelmi eséllyel indulhatnak az idősebbek ellen! Mivel több nehézségi fok játszható, ezért az idősebb korosztály figyelmét is leköti.
Használata családban, óvodában és az iskolában egyaránt ajánlott.

~ SZÍNEK és FORMÁ~

szinek.jpgE játék során a gyerekek szórakozva barátkozhatnak a színek és formák világával. A játékváltozatok igazodnak életkorukhoz,de a lényegük az,hogy a geometriai alakzatokatszinük és formájuk szerint kell a táblára illeszteni.

A Szín és forma kirakó játék elősegíti a pontos megfigyelés, összehasonlítás, megnevezés, egymáshoz rendelés képességének kialakulását és fejleszti a kézügyességet.

A játékot 1-6 fő játszhatja.

3-8 éveseknek ajánlott

1490 Ft


Sajtverseny + Maci a gyümölcsösben

Két társasjáték egy dobozban!

sajt.jpg

 

 
Sajtverseny
 
Melyik egér ér előbb a sajthoz? Színes dobókockával játszható versenyjáték. A feszültség egyre nő, de közben megismerteti az alapszíneket és fejleszti a koncentrációt.


 

Maci a gyümölcsösbengy3.jpg


Össze kell gyűjteni a gyümölcsöket és az a nyertes, akinek előbb lesz meg mind az ötféle. De vigyázz! A maci elcsenheti a gyümölcsödet!
2-4 játékos számára

 
1490 Ft
 

 

 

TRÓPUSI KERT

társasjáték

 

 

tropusi.jpg

 

A szemtelen kis majom el akarja lopni a gyümölcsöket a trópusi kertből. Ám a gyerekek összefognak és gyorsabban begyűjtik azokat. Egyre nagyobb az izgalom, hogy a fürge kis majom vagy az ügyes gyerekek nyernek.

 

 

A játékot 2-4 fő játszhatja.

3 - 8 éves korig ajánlott

 

 1490 Ft

 

 

VÁSÁROLNI TANULOK

társasjáték

 

shop4.jpgJátszva tanulnak meg vásárolni a kicsik.

Mindenkinek van bevásárlólistája, melyet el kell intéznie. Jól oda kell figyelni, hogy hol mit lehet megvenni.

Akinek elsőként sikerül minden terméket beszerezni, az a győztes.

shop.jpg

 
Játék közben fejlődik a szókincsük, megismerkednek a mennyiségekkel,
felismerik az üzletek és a hozzájuk tartozó áruk összefüggéseit.
 
Ajánlott életkor: 4 +
  
1490 Ft

 

 

 
 
 
KALÓZVERSENY + LABIRINTUS

Két társasjáték egy dobozban!

  

 

kaloz.jpgKalózverseny

Ez egy igazi kalózverseny, melyben négy kis kalóz próbál minél több kincset összeszedni a tizenkettőből. A feszültség egyre nő, mikor a kincsek fogynak. De, ha szerencsénk van, nekünk sikerül egy cseles kalóztámadással kincset rabolni. Az a nyertes, akinek a játék végén több kincse lesz. Ajánlott 6- 12 éveseknek. Játékidő: kb. 20 perc.

Labirintuskaloz1.jpg

A fáraó szarkofágját meg kell találni a labirintus belsejében, mely mesés kincseket rejt. A sír két kulcsát veszélyes csapdák között kell felkutatni. Ha lakatra lépsz, egyszer kimaradsz a dobásból. A bogár szimbólum kényszer útvonalat rejt; ha rálépsz visszakerülsz a kiindulási pontra. Ajánlott 6 éves kortól. 2-4 játékos számára. Játékidő kb. 30-60 perc.

 

1490 Ft

 

NYUSZIFUTAM + KI NEVET A VÉGÉN

Két társasjáték egy dobozban!


 

nyuszifutam2.jpgNyuszifutam

 

A nyuszik versenyt rendeznek a réten. A színes dobókockával és egy kis szerencsével a Te nyuszid lehet a leggyorsabb. A kisebb gyerekek megismerteti az alapszíneket ezzel a játékkal
 
 
 

 

Ki nevet a végén?nyuszifutam3.jpg

 

 

Gyerünk, fussunk a farm állataival! Ki ér előbb a napocskához? A jelképet ábrázoló dobókocka megmutatja hogy ugorhatunk.
 1490 Ft

 

 

 

ELSŐ JÁTÉKAIM

GYŰJTEMÉNYE

8 társasjáték egy hatalmas dobozban!

 

 

 

 Kalózverseny Kincskereső labirintus

 Nyuszifutam  Ki nevet a végén?

 Sajtverseny  Maci a gyümölcsösben

 Süss fel nap!  Trópusi kert

 

 

 

gyujtemeny2.jpg

 

gyujtemeny1.jpg

 

 

2790 Ft